Technické vzorce - Walther, Eduard (Alfa, 1984)
Obsáhlá publikace, kterou napsal pod vedením Eduarda Walther kolektiv autorů, podává přehled matematických veličin, jednotek, vzorců a číselných údajů z matematiky, informatiky, fyziky, mechaniky, elektrotechniky, části strojů a motorů a dalších technických oborů.