Anglická Američanka - Larkin, Alison americká autorka 1977 (EvitaPress, s.r.o, 2009)
Vtipný, provokatívny a zároveň dojímavý príbeh 28-ročnej ženy, ktorá hľadá svoje miesto na zemi. V Anglicku, kde ako adoptovaná vyrastala, sa cíti ako slon v porceláne, v Amerike, kde hľadá svojich rodičov, je šokovaná ...zo všetkého. Knižka trefne opisuje rozdiely v životnom štýle Američanov a Angličanov, odhaľuje nás ľudí takých, akí naozaj sme a samozrejme, skrýva v sebe lásku, ktorá má byť osudová...