Saira Ahmed. Zneuctená - Croft, Andrew anglický autor (EvitaPress, s.r.o, 2010)
Strhujúci skutočný príbeh moslimky Sairy, ktorú aj v civilizovanom Anglicku spútavajú pravidlá jej kultúry a náboženstva.