Příručka silnoproudé elektrotechniky - Heřman, Josef (Praha SNTL, 1984)
Publikace podává látku silnoproudé elektrotechniky z hlediska vysvětlení principů funkce a vlastností silnoproudých strojů a přístrojů.
Keywords: česká literatúra; silnoprudova elektrotechnika; matematika; fyzika; elektrárne; elektrická energia; elektrostatika; elektrárne; odborné publikácie