Atlas chorôb a škodcov ovocných drevín a viniča - Zacha, Vladimír; Vanek, Gašpar; Nováková, J. (PRÍRODA, 1989)
Atlas pre široké vrstvy ovocinárov, vinohradníkov a záhradkárov. Obsahuje výber škodcov, ktoré sa u náš vyskytujú. Farebné kresby ukazujú typické príznaky, ktoré škodca vyvoláva a informuje o priebehu choroby, formách poškodenia, atd...