Leto v záhrade - Tykač, Ján; Sopčáková, Dorota (PRÍRODA, 1981)
Kniha pre všetkých záhradkárov - preklad z anglických časopisov. Z obsahu: Drahokamy okrasných záhonov, Magnólia, Život v rybníčku, Úžitková záhradka v júli, Očkovanie, Chryzantémy, Bylinkové záhradky, Tekvice, Kvety a ich opeľovanie, Kvitnú celé leto, Pestovanie rajčiakov, Jahodový záhon, Trvalky, Drobné ovocie, Bylinky na skalke, Hrušky....