Učiteľka nad zlato - Lakhani, Anisha americká autorka indického pôvodu (EvitaPress, s.r.o, 2010)
Vitajte v škole, kde vedomosti sú to posledné, čo od vás budú učitelia chcieť. Nezabudnite sa obliecť tak, aby bolo dobre vidno aj značku vašej gumičky do vlasov. Kašlite na domáce úlohy! Spraví ich za vás doučovateľka ľ to už zariadia vaši bohatí rodičia. Plná entuziazmu, chuti odovzdávať vedomosti a nadšenia pre prácu s deťmi prichádza do vychytenej súkromnej základnej školy v New Yorku mladá učiteľka angličtiny Anna Taggertová. Veľmi rýchlo však zistí, že bohatým rodičom jej siedmakov záleží na ich dobrých známkach oveľa viac ako na tom, čo naozaj vedia. Míňajú dokonca obrovské peniaze za doučovateľky, ktoré však v skutočnosti ich milované deti nedoučujú, ale robia domáce úlohy namiesto nich...