Zvieratká z dvora - Reichstädterová, Daniela (Matys, 2011)
Toto krásne ilustrované leporelo s jednoduchými a milými veršíkmi pozýva našich najmenších na farmu, kde sa stretnú s domácimi zvieratkami a ich mláďatkami.