The Secret Crown : (Tajomná koruna) - Kuzneski, Chris (Penguin Books, 2010)
Bavorsko 1886: Kráľ Ludovít II. je prehlásený za duševne chorého a násilne odstránený z trónu. Len málokto vie, prečo bol zabitý naozaj.