The Secret Crown (Tajomná koruna) - Kuzneski, Chris (Penguin Books Londýn, 2010)
Bavorsko 1886: Kráľ Ludovít II. je prehlásený za duševne chorého a násilne odstránený z trónu. Len málokto vie, prečo bol zabitý naozaj.
Nemecko - súčasnosť: Payne a Jones musia vyriešiť záhadu kráľovej smrti, alebo budú zdieľať jeho tragický osud...
Keywords: americká literatúra; dobrodružné romány; historické príbehy; texty v angličtine