Špeciálna chirurgia - Balaš, Vladimír; Moravec, Rudolf (Osveta, 1987)
Špeciálna chirurgia od Vladimíra Balaša je vysokoškolská učebnica, ktorá sa venuje základným vedeckým poznatkom o špeciálnej chirurgii a jednotlivým anatomickým oblastiam ľudského tela z chirurgického hľadiska. Obsahuje aj najnovšie poznatky v chirurgickej liečbe.