Špeciálna chirurgia - Balaš, Vladimír; Balaš, Vladimír; Moravec, Rudolf (Martin Osveta, 1987)
Špeciálna chirurgia od Vladimíra Balaša je vysokoškolská učebnica, ktorá sa venuje základným vedeckým poznatkom o špeciálnej chirurgii a jednotlivým anatomickým oblastiam ľudského tela z chirurgického hľadiska. Obsahuje aj najnovšie poznatky v chirurgickej liečbe.
Keywords: slovenská literatúra; chirurgia; neurochirurgia; chirurgia tváre; chirurgia prsníka; chirurgia brucha; chirurgia srdca a ciev; chirurgia pohybového systému; chirurgia brušnej dutiny; urológia; učebnice vysokých škôl