Sword of God : (Meč Boží) - Kuzneski, Chris (Penguin Books, 2007)
Pri pobreží Južnej Kórey objaví mladý chlapec jaskyňu, celú od ľudskej krvi.V priebehu týždňa všetci v jeho dedine zmiznú...V Saudskej Arábii odkryjú utajovaný artefakt, ktorý ohrozuje historické základy islamu. Pre niektorých