Liberty : (Sloboda) - Coonts, Stephen (Orion books, 2002)
Na pokojnej lavičke v parku, len míľau od ruín Svetového obchodného centra sa agent Jake Grafton dozvedel,že ruský generál predal štyri jadrové hlavice islamskej teroristickej skupine Meč islamu, ktorá ich chce odpáliť v Amerike...