Deep Black: Jihad : (Sýto čierana: Džihád) - Coonts, Stephen (St. Martins Press, 2007)
Al-Kaida zahajila sériu ničivých útokov proti západu a konečný zásah je namierený na srdce USA. Zasiahnúť musí špeciálny tím Deep Black.