Deep Black: Jihad (Sýto čierana: Džihád) - Coonts, Stephen (St. Martins Press New York, 2007)
Al-Kaida zahajila sériu ničivých útokov proti západu a konečný zásah je namierený na srdce USA. Zasiahnúť musí špeciálny tím Deep Black.
Keywords: americká literatúra; dobrodružné romány; špionáž; texty v angličtine