Deep Black : (Sýto čierna) - Coonts, Stephen (St. Martins Press, 2003)
Špionážne lietadlo zbiera údaje o novej ruskej zbrani. Je zostrelené tajomným MiGom. Je to náhoda, alebo začiatok budúcej svetovej vojny? O čo ide má zistiť tím Deep Blackk z Národnej bezpečnostnej agentúry.