The Doomsday Conspiracy : (Operácia súdny deň) - Sheldon, Sidney (Warner Books, Inc, 1992)
Agent Robert Bellamy má za úkol najít výpravu turistů, kteří byli svědky ztroskotání meteorologického balonu ve Švýcarsku. Je šokující, že každý vypátraný svědek neštěstí zanedlouho za záhadných okolností zemře...