Blow Fly : (Mäsiarka) - Cornwellová, Patricia americká autorka krimi 9. júna 1956 (The Berkley Publishing Group, 2004)
V okolí mesta Baton Rouge v štáte Louisiana zmizlo niekoľko žien. Polícia predpokladá, že ich uniesli a zavraždili, ich telá sa však nikdy nenašli.