The Last Precinct : (Posledný okrsok) - Cornwellová, Patricia americká autorka krimi 9. júna 1956 (Berkley Publishing Group, 2001)
Jedenásty príbeh zo série o Dr. Kay Scarpettovej. V tomto najpredávanejšom románe New York Times číslo 1 Patricia Cornwellová zavedie svojich čitateľov hlbšie do srdca a duše Kay Scarpettovej ako kedykoľvek predtým...