Salvator : I.. 3/2 - Dumas, Alexandre francúzsky autor 24. júla 1802 - 5. decembra 1870 (Smena, 1974)
Príbehy sympatických mladých ľudí, úklady parížskej polície proti prívržencom Napoleona, ako aj osobný príbeh záhadného Salvatora. Pokračovanie románu Parížski mohykáni.