Chováme králiky - Barát, Emil (Bratislava PRÍRODA, 1984)
Kniha pre všetkých chovateľov králikov - história, anatómia, ustajňovanie, výživa, rozmnožovanie, vystavovanie...
Keywords: slovenská literatúra; domáce zvieratá; králiky -- chov -- výživa a krmenie -- rozmnožovanie; králičie produkty; populárno-náučné publikácie