Div a zázrak - Bulatov, Michail Alexandrovič (Mladé letá, 1986)
Čo skrýva pre vás táto kniha? Odpoveď nie je dlhá - najkrajšie ruské ľudové rozprávky, piesne a rečňovanky. Zozbieral ich a umelecky podal sovietsky spisovateľ Michail Bulatov. Každá rozprávka, pesnička či rečňovanka povie vám voľačo krásne a hlboké o ľuďoch, zvieratách a prírode, aby vám pomohla poznávať a obdivovať skutočný život okolo nás.