Syndrom choroby kancelářské : Zhoubné účinky dlouhodobé zaměstnanosti - Carney, Ian; Flint, Carl (Naše vojsko, 1996)
Typologie úřednická podaná typickým anglickým humorem doplněná komiksovým ilustrátorem vskutku působivě.