Syndrom choroby kancelářské Zhoubné účinky dlouhodobé zaměstnanosti - Carney, Ian; Flint, Carl; Holba, Jaroslav (Praha Naše vojsko, 1996)
Typologie úřednická podaná typickým anglickým humorem doplněná komiksovým ilustrátorem vskutku působivě.
Syndrom choroby kancelářske je kletba sklonku 20. století.Dlouhodobá kancelářska zaměstnanost s jeji otupujíci rutinou, nekonečným papírováním a odbývaným stravováním může katastrofálně podlomit vaše zdraví. Příznaky SCHD se nedají vždycky spolehlivě rozeznat...
Keywords: psychológia; zamestnanosť; pracovné vzťahy; komiksový príbeh