Bobríkov rok - Pechová, Ladislava; Pechová, Ladislava; Vyrašteková Dalmadyová, Iveta (Fragment, s.r.o. Bratislava, 2011)
Rozkladacie leporelo, ktoré prevedie najmenších čitateľov celým rokom, tak ako ho prežíva malý bobor na svojej rieke od jari až do zimy.
Keywords: česká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; ročné obdobia; leporelo; pre najmenších čitateľov