Päť zázračníkov - Šuplata, Václav; Brun, Róbert (BIB ART, 1995)
Máte radi tajomstvá? Ja veľmi. Ak chcete, jedno vám prezradím - nuž verte, či nie, ale traja slávni kamaráti, Dlhý, Široký a Bystrozraký, boli v skutočnosti piati. Naozaj. Teda, niežeby boli piati Dlhí, piati Širokí, piati Bystrozrakí, ale títo traja mali ešte dvoch kamarátov - Čarostrelca a Čarofuka. Boli to piati zázračníci. Neveríte? Tak počúvajte!