Jak kreslit pastelkami - Parramón, José Maria španielsky autor, maliar, ilustrátor, grafik 1918 - 2002 (Svojtka a Vašut, 1996)
Příručka pro výtvarníky z řady Jak na to seznamuje čtenáře se základními technikami kresby, materiály, pomůckami, výběrem správných barev a podává mnoho dalších rad a návodů