Svetlo nádeje - Brinkley, Dannion (Motýľ, 1996)
Autor, ktorý dvakrát prežil svoju smrť, sa stal priateľom a asistentom R. Moodyho. Zažil stretnutie so svetelnými bytosťami, ktoré mu ukázali budúcnosť krajín, ľudí a mnohých štátov, ako to opisuje vo svojej prvej knihy Spasený svetlom. No dali mu aj veľkú úlohu: zriaďovať protistresové strediská, kde by ľudia získali duševné znovuuzdravenie a povznášali svoju myseľ i telo. V tejto knihe opisuje toto svoje poslanie...