Nerob si starosti, mama! - Mühlan, Eberhard; Mühlanová, Claudia (Advent-Orion, s.r.o, 1996)
Výchova detí od predškolského veku až po predpubertu. Autorka je ženou v domácnosti a matkou trinástich detí, siedmich vlastných a šesť adoptovaných, kniha je písaná v kresťanskom duchu....