Z minulosti Spiša : Ročenka Spišského dejepisného spolku v Levoči. IX.-X. ročník 2001/2002 - Žifčák, František (Spišský dejepisný spolok, 2002)
Z minulosti Spiša IX-X 2001/2002: Ročenka Spišského dejepisného spolku 2001/2002 vydaná pri príležitosti životného jubilea doc. PhDr. Ivana Chalupeckého, venovaná Spišu v 10.-20. storočí. Slovenský a nemecký text