Z minulosti Spiša Ročenka Spišského dejepisného spolku v Levoči IX.-X. ročník 2001/2002 - Žifčák, František (Spišský dejepisný spolok Levoča, 2002)
Z minulosti Spiša IX-X 2001/2002: Ročenka Spišského dejepisného spolku 2001/2002 vydaná pri príležitosti životného jubilea doc. PhDr. Ivana Chalupeckého, venovaná Spišu v 10.-20. storočí. Slovenský a nemecký text
Keywords: Spiš -- 10.-20. storočie; Východné Slovensko -- dejiny; sídla; Mariánska hora -- Levoča; kopijnícke osady -- stredovek -- Spiš; spišiaci -- 15. storočie -- Rím; mestské knihy -- 1579 - 1930 -- Spišská sobota; Spišské Vlachy -- kostol sv. Jána Krstiteľa; Strážky -- numizmatická zbierka -- 18. storočie; Kežmarok -- múzejníctvo; rotariáni -- Spiš