Základy verejnej správy - Papcunová, Viera Krompachy - 1976 Ing., PhD; Gecíková, Ivana (Inštitút aplikovaného manažmentu, 2011)
Tento učebný text má sprostredkovať študentom študijného programu Manažment malého a stredného podnikania v regiónoch základné poznatky o systéme verejnej správy, jej subsystémoch a zároveň priblížiť aj spoluprácu verejnej správy a súkromného sektoru, má informovať o nových metódach riadenia verejnej správy, s ktorými sme sa doteraz stretávali predovšetkým v súkromnom sektore.