Čimčarara, čim : Rečňovanky, veršíky pre deti - Dudek, Adolf (LIBREX, 1996)
V tejto knižke nájdete najznámejšie detské riekanky a rozprávky, ktoré si spolu s rodičmi recitujú už celé generácie malých chlapcov a dievčat a aj dnes im majú čo povedať. Stále v nich objavujú čaro rytmu, rýmu a jemného humoru.