Prehľad matematiky 1. - Burjan, Vladimír; Hrdina, Ľudovít; Maxian, Milan (SPN, 1997)
Táto kniha má pomôcť pri opakovaní gymnaziálneho učiva matematiky. (Množiny, Teória čísel, Kombinatorika, Mocniny a odmocniny, Trojuholníky, atď.)