Prehľad biológie. - 1. (SPN, 1997)
Obsahom dvojdielnej učebnice je aktualizované stredoškolské učivo biológie. Svojím spracovaním je vhodná na prípravu na maturitu a na prijímacie pohovory na vysoké školy, pre študujúcich biológiu, ale aj ako pomocná literatúra pre učiteľov.