Prehľad biológie - 1. (Bratislava SPN, 1997)
Obsahom dvojdielnej učebnice je aktualizované stredoškolské učivo biológie. Svojím spracovaním je vhodná na prípravu na maturitu a na prijímacie pohovory na vysoké školy, pre študujúcich biológiu, ale aj ako pomocná literatúra pre učiteľov.
Keywords: slovenská literatúra; biológia -- dejiny; životné funkcie -- rastliny -- živočíchy; učebnice stredných škôl