Kaktusy & Sukulenty - Hewitt, Terry (SVAN spol. s r.o, 1996)
Jedinečný fotografický katalóg obsahuje široký výber rastlín a poskytuje informácie o ich tvaroch, kvetoch, pestovaní a aranžovaní viac ako 350 druhov kaktusov a sukulentov.