Kaktusy & Sukulenty - Hewitt, Terry; Budíková, Barbora; Chovanec, Jan (Brno SVAN spol. s r.o., 1996)
Jedinečný fotografický katalóg obsahuje široký výber rastlín a poskytuje informácie o ich tvaroch, kvetoch, pestovaní a aranžovaní viac ako 350 druhov kaktusov a sukulentov.
Keywords: anglická literatúra; kaktusy -- pestovanie -- aranžovanie; sukulenty -- pestovanie -- aranžovanie; floristika; populárno-náučné publikácie