Islamské umenie - Grube, Ernst J. (Pallas, 1973)
V tejto publikácii nás dr. Grube oboznamuje s islamským svetom a jeho umením. Na bohatom ilustračnom materiáli môžeme obdivovať monumentálne mešity a paláce, štíhle minarety, prekrásne miniatúry a fascinujúce orientálne koberce...