Sväť, Slovensko, sväť... - Cíger, Anton; Muntág, Emanuel (Martin Matica slovenská, 1969)
Zborník hymnických a národných piesní pre mužské, miešané a detské alebo ženské zbory s notovým zápisom.
Keywords: slovenská literatúra; hymnické piesne; noty; spevácke zbory; notové materiály