Super Star : Prvá dáma Hollywoodu - Coscarelliová, Kate (GEMINI, 1993)
Prvá dáma Hollywoodu. Chelsea Hunterová, dcéra filmovej hviezdy Bunny Thomasovej, odhaľuje pozadie ohromujúcej slávy svojej matky. Osemročnú Bunny priviedla do Hollywoodu Chelseina stará mama Laveme, aby dosiahla vysmívaný cieľ - urobiť z Bunny SUPERSTAR. Neštítila sa ničoho: intríg, prosieb, vydierania, ba dokonca obetovala aj nevinnosť svojej dcéry... Stránky tohto románu sú posiate intrigami, vášňou, nehou i nenávisťou.