Ester a Turáci - Naglik, Hana pseudonym slovenského autora Silvestra Lavríka (IRON LIBRI, 2012)
Knižka pre deti Ester a Turáci je voľným pokračovaním príbehov 10-ročnej Ester z úspešnej prvotiny Hany Naglik (Ester a Albatros), ktorá získala titul Najkrajšia kniha roka, Cenu ministra kultúry za ilustrácie, stala sa povinným/odporučeným čítaním pre školy a ŠBD Bratislava uvádza jej divadelnú adaptáciu.