Vejár s fialkami : alebo kým mi bolo dobre - Zelinová, Hana slovenská autorka 20. júla 1914 - 16. marca 2004 (Slovenský spisovateľ, 1986)
Autorka dala svojim spomienkam podtitul: S kým mi bolo dobre, čo samo osebe sympaticky naznačuje, že sa v nich nesústreďuje na seba a na svoje životné osudy, ale na stretnutia so zaujímavými osobnosťami nášho kultúrneho sveta. Pravda, seba nemôže celkom vylúčiť, takže jednako prezrádza veľa aj o sebe.