Moliére : (Život pána Moliéra) - Bulgakov, Michail Afanasievič, ruský autor 15. mája 1891 - 10. marca 1940 (Obzor, 1986)
Výnimočný životopis plný faktov, skvele napísaný, doplnený množstvom kresieb, ilustrácií, fotografií...