Šťastie v nešťastí - Goudgeová, Eileen americká autorka 4. júla 1950 (Slovenský spisovateľ, 1997)
V románe sa stretávate s troma hrdinkami, ktoré sa ocitli na životných križovatkách. Ich príbeh sa prihovorí každej žene, ktorá ľúbila, stratila lásku... a znovu opäť našla odvahu o ňu bojovať....