Šťastie v nešťastí - Goudgeová, Eileen americká autorka 4. júla 1950; Mináriková, Erika (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1997)
V románe sa stretávate s troma hrdinkami, ktoré sa ocitli na životných križovatkách. Ich príbeh sa prihovorí každej žene, ktorá ľúbila, stratila lásku... a znovu opäť našla odvahu o ňu bojovať....
Keywords: americká literatúra; romány o ženách; romány o láske