Dolores - Susannová, Jacgueline (GEMINI, 1992)
Kniha je o svete bohatých a mocných, v ktorom žije hlavná postava - vdova po zavraždenom americkom prezidentovi. Analógia so skutočným príbehom rodiny Kennedyovcov sa tu ponúka viac ráz. Autorka postupne odkrýva zákulisie života hlavných protagonistov, čím znova a znova prekvapuje čitateľa...