Oko lesa. 5. - Kerr, Philip anglický autor krimi 22. februára 1956 - 23. marca 2018 (Slovart s.r.o, 2010)
1.-Džínovia faraóna Achnatona, 2.-Modrý džin Babylonský, 3.-Kráľovská kobra z Káthmandu, 4.-Deň džinovských bojovníkov, 5.- Oko lesa