Jar v záhrade - Tykač, Ján; Braunová, Eva (PRÍRODA, 1980)
Kniha Jar v záhrade vám poradí, ako založiť a udržiavať okrasnú a úžitkovú záhradku a ake rastliny v daných podmienkach pestovať. Odporučí vám, aké náradie použiť a nájdete v nej návod ako správne vykonávať základné záhradkárske práce. Prakticky vám poradí v boji proti škodcom a chorobám rastlín. Umožní vám rozšíriť si výber okrasných drevín, letničiek, trvaliek, cibuľových a hľuznatých kvetín, skleníkových rastlín, ako aj ovocia, zeleniny i liečivých a koreninových rastlín. Azda sa vám pomocou nej podarí zlepšiť estetickú aj úžitkovú hodnotu vašej záhradky.